Vandaag willen we de mensen belichten die je niet ziet als je in een hotel verblijft... maar die toch essentieel zijn voor het goed functioneren ervan. We beginnen deze serie interviews met een van de meest emblematische personen van onze groep: Glory Enabunlele, de Floor Supervisor van het Château du Lac, die al bijna 20 jaar bij ons werkt.

  • "Goedemiddag Glory, bedankt voor het bijwonen van dit interview. Allereerst, zou je jezelf kunnen voorstellen?"

"Mijn naam is Glory Enabunlele. Ik kom uit Nigeria. Ik woon nu al 24 jaar in België. Ik ben getrouwd en heb twee jongens. Ik kwam in 2007 naar Martin's Hotels. In april 2007 om precies te zijn."

  • "Kunt u uw baan en uw belangrijkste taken beschrijven?"

"Wow, er is veel! Ik werk hier op het Château du Lac, maar ook in het Martin's Manoir en de kantoren (HR, Sales, enz.). Vorig jaar ben ik gepromoveerd naar een nieuwe functie : Floor Supervisor. Mijn doel is ervoor te zorgen dat de normen inzake netheid worden nageleefd. Qua taken doe ik veel verschillende dingen, van het schoonmaken van de kamers, de gemeenschappelijke ruimtes netjes houden, de minibars bijvullen en alle huishoudsters coördineren. "

  • "Wat zijn de drie kwaliteiten die nodig zijn om in de huishouding te werken?"

"Simpel, je moet gewoon moedig en positief zijn en bereid om te werken! Ik zou ook willen toevoegen : vermijd stress, dat is niet nodig."

  • "Wat zijn de dingen die u het leukst vindt in uw werk?"

"Ik hou van die vraag, heel goed. Ik hou ervan mensen te zien, ik hou van communicatie. Ik hou ervan om te zien wanneer klanten gelukkig zijn. Ik hou ervan hallo te zeggen en om te gaan met de mensen die ik gedurende de dag ontmoet. De gasten tevreden stellen is mijn plezier. Het is een deel van mij. Ik voldoe graag aan hun behoeften. Het geeft me echt vreugde.

  • "Welke taken zou u daarentegen vermijden?

"Zware dingen tillen. Ik heb wat problemen met mijn schouders dus dat is iets wat ik overdag graag vermijd. We worden er toch niet jonger op."(ze lacht)

  • "Welke anekdotes kunt u ons geven?"

"Hooo ik heb er genoeg! Er is er een die ik wil vertellen. Ik praat graag met klanten als ik ze aan de overkant van het hotel zie. Op een dag liep ik in een geweldig tempo de trap op en een man die ook op die trap stond begon me te feliciteren met mijn geweldige positieve energie. We begonnen allebei te lachen. Ik wist op dat moment niet dat het de oprichter en C.E.O van onze groep was, John Martin zelf. Ik dacht dat hij gewoon een van onze klanten was! Maar zo ben ik nu eenmaal, altijd lachend en energiek!"

  • "Terugkijkend in je achteruitkijkspiegel, iets wat je zou hebben veranderd of anders gedaan?"

"Eerlijk gezegd, niets. Alles wat ik doe, doe ik altijd met plezier. Ik hou ervan om mezelf elke keer te verbeteren. Ik geef altijd het beste van mezelf. Zo ben ik ook opgevoed, bij alles wat je doet, doe het goed. Wees altijd trots op wat je doet. Je wordt er zelf beter van, maar ook andere mensen."

  • "Hoe is het om voor Martin's Hotels te werken?"

"We zijn als een grote familie. Het is een groot plezier om hier te werken, vooral tussen al mijn collega's. Ik ben graag bij hen in de buurt."

  • "Een advies om met ons te delen?"

"Doe alle dingen op de juiste manier. Je hebt niets te verliezen. Toon wat respect. Vergeet nooit de klanten zo goed mogelijk te behandelen. Waarom? Omdat klanten de reden zijn waarom we hier zijn. Zij zijn de reden waarom ik hier vandaag werk. Als ik mijn werk goed doe, zijn die klanten de beste reclame voor Martin's Hotels."

  • "Heel erg bedankt Glory voor je tijd en we zijn je echt dankbaar voor al het harde werk dat je erin gestoken hebt!"
@martinshotels

Ontmoet een van de lachende gezichten van Château du Lac ☀️🏰 #interview #teatime #hotel #hotellife #castle #chateaudulac

origineel geluid - Martin's Hotels